Anmeldelser

Anmeldelser fra min facebook side, DitHjerterum Aalborg

 

Anni Knudsen anbefaler Dit Hjerterum – Aalborg.

5. juli 2019

Jeg var så heldig at vinde en sjælerejse hos Marianne. Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg valgte at prøve at rejse til livet mellem livene ❤️Marianne førte mig, i meget kærlige og trygge rammer, til et sted, hvor jeg fik klare indblik i min læring til og om dette liv. Hold da op en skøn rejse, totalt afslappende og kærlighedsfyldt. Tusind tak for din fine væremåde som jeg sætter stor pris på.


Lena Fynbo  anbefaler Dit Hjerterum – Aalborg.

24. november 2018

Tak for en dejlig og følelsesladet rejse til år 1500 i England. Du er meget dygtig og kompetent. Jeg vil gerne anbefale dig til andre der ønsker sjælerejse. ❤️


Laila Sørensen anbefaler Dit Hjerterum – Aalborg.

8. oktober 2018

Har været en tur forbi Dit Hjerterum i Aalborg.
Vi snakkede rigtig godt om alt, hun fik en til at føle sig velkommen. Det var rart.
Min rejse startede med jeg ikke rigtig kunne se måske det jeg ville eller troede. Regnede med klare billeder eller film. Men det skete ikke for mit vedkommen. Til at starte med tænkte jeg, hold da op har jeg brugt 1500kr på ingen ting. Jeg kunne ikke føle eller se noget. Men så kom der gang i den og er glad for jeg tog rejsen.
Det var en følelsesladet tur, især da jeg møder min mormor. Det var virkelig dejligt og havde behov for det.
Tusind tak for turen😊


Mads Jensen anbefaler Dit Hjerterum – Aalborg.

7. oktober 2018

Jeg har lige været på mit livs rejse.
Med Marianne ved min side fik jeg en oplevelse jeg aldrig vil glemme.
Vi fandt i fællesskab ud af hvor jeg har været ,hvad jeg har taget med derfra og hvordan jeg kan bruge det i fremtiden.
Jeg vil anbefale alle at tage på rejse med Marianne, hun tager virkelig godt hånd om dig og det er en oplevelse for livet.


Mette Friis Mikkelsen har anmeldt Dit Hjerterum – Aalborg – 5 stjerner

31. maj 2018

Min mand og jeg var på rejse med Marianne. Jeg var på Sjælerejse og min mand var på rejse til liv mellem livene.
Begge rejser var rigtige gode og ramte os begge meget positive. Rejserne sætter en god dialog igang, når man har nogen at dele oplevelsen med. Det er helt klart en oplevelse vi vil have med os hele dette liv og sætter vores liv i perspektiv.
Vi fik begge svar på, hvad vores læring er i dette her liv og det gav en rigtig god mening.
Kan varmt anbefale en rejse med Marianne. Man er i trygge rammer og skal virkelig give sig selv den oplevelse. Det fortjener vi alle.


Connie Kjeldbjerg har anmeldt Dit Hjerterum – Aalborg – 5 stjerner

17. december 2017

Efter at have overvejet i laaang tid, at tage på en sjælerejse. Tog jeg mig sammen og kontaktede Marianne. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg kom på en rejse, som sendte mig ind i et tidligere liv og i dette liv, skete nogle ting som jeg kan relaterer til mit nutidige liv. Rejsen har slet ikke sat sig endnu, men der er flere ting jeg mener at kunne bruge positivt og jeg glæder mig til at arbejde mere med indtrykkene. Det var en fantastisk oplevelse og jeg følte mig tryg ved Marianne, fra første færd. Jeg kan kun anbefale Marianne og det at tage på sjælerejse. Det er ikke sidste gang, jeg har taget sådan en rejse – håber jeg.


Lone Willemoes Vammen har anmeldt Dit Hjerterum – Aalborg – 5 stjerner

19. juli 2017

Er lige kommet tilbage efter en sjælerejse. En helt fantastisk oplevelse, selvom det liv jeg kom tilbage til, ikke var sjovt at genopleve. Men Marianne guidede mig sikkert og roligt hjem. Marianne er en dejlig kvinde fuld af empati. Jeg kan helt sikkert anbefale en sjælerejse sammen med hende.


Marianne Rusholt Hansen har anmeldt Dit Hjerterum – Aalborg – 5 stjerner

5. juni 2017

Jeg er stadig målløs og meget imponeret over min “rejse” tilbage til et andet liv. Det var en fantastisk oplevelse, som gjorde et dybt indtryk på mig. Jeg var måske lidt skeptisk inden, men dette blev virkelig gjort til skamme. Tiden fløj afsted, og jeg var helt “høj” bagefter. Jeg kan varmt anbefale at prøve det �


Tom Bille Nielsen har anmeldt Dit Hjerterum – Aalborg – 5 stjerner

10. juli 2017

Har rejst 2 gange med Marianne fra Dit Hjerterum. Det var spændende og bekræfter min tro på, at vi har levet mange gange tidligere. Jeg oplevede 2 meget forskellige liv. Mit sidste liv sluttede i 1942, hvor jeg var en 12 årig polsk dreng med navnet Herbert eller Helbert.
I dette liv har jeg tænkt mig at blive gammel.